Her skal jeg holde foredrag i høst

Foredrag Samhandling
Me giving a presentation
Ego da jeg prsenterte på Engage i Rotterdam i vår

Som mange sikkert vet holder jeg mye foredrag og kurs. Spesielt innenfor tema om samhandling, samt effektiv bruk av epost og kalender. Om du vil at jeg skal komme og ta en titt på din organisasjon og gjøre deg mindre avhengig av intern epost, gjøre det lettere å finne fram informasjon og dokumenter og hjelpe deg å finne kompetansen du har innomhus, ta kontakt!

ICON UK

Også i høst blir det en del reisevirksomhet på konferanser. Den første konferansen jeg skal på er ICON UK, som arrangeres i Birmingham 13.-14. september. Dette er en brukergruppe som tar for seg samhandlingsløsninger fra IBMs portefølje av samhandlingsprodukter som IBM Notes/Domino, IBM Connections, IBM Watson (inkludert Workspace), IBM Sametime etc.

Tim Clarke
Tim Clark, leder av ICON UK under Social Connections i Wien i 2017

Det er en konferanse som både dreier seg om strategiske og forretningsmessige valg om samhandling i en organisasjon, om innføring av slikt i en organisasjon og mer nerdete ting som utvikling. Dette er veldig likt det den norske brukergruppen, ISBG, som jeg er leder for, gjør.

En brukergruppe vil si at det er kunder eller partnere av IBM som står for arrangementet, det er ikke IBM, selv om IBM også deltar, både med foredragsholdere, presentasjoner og kanskje sponsing.

På denne konferansen skal jeg gi 30 tips om IBM Verse, for å gjøre dine brukere enda mer effektiv når de jobber med dette verktøyet. IBM Verse er IBMs webmail og kalender, som kjører på den gode gamle og stabile Domino-plattformen. Det vil si at dersom du har epost i Notes i dag, så behøver du ingen migrering. IBM Verse bruker Watson-teknologi til å hjelpe deg å jobbe mest mulig effektivt med epost og kalender.

Meld deg på her!

Lenovo fagdag

19. september er jeg i Trondheim og skal snakke om samhandling på Lenovo fagdag på Pirsenteret. Jeg skal fortelle om hvorfor en bør tenke nytt i måten man jobber i en organisasjon på, utfordringene man møter når man skal innføre denne tenkemåten i en organisasjon og ikke minst fallgruvene man kan havne i under innføringen. Etter å ha falt i flere av dem selv, samt at jeg har vært ute i mange organisasjoner og sett hvor mange feil som er gjort, vet jeg godt hva jeg snakker om her.

Meld deg på her!

Social Connections

Fra Social Connections i Wien
Det er veldig sosialt på Social Connections. Her i Wien i 2017

16. og 17. oktober er jeg i selveste Berlin  på Social Connections. Her skal jeg snakke om samspillet mellom samhandlingsproduktet IBM Connections og Office 365. Mange tror det er en motsetning mellom disse produktene, men det er det ikke. Du kan godt få til et bra samspill her.

Social Connections er en brukergruppe som dreier seg først og fremst om samhandling og social business. Mye dreier seg om IBM Connections og produktene rundt denne løsningen, men det er også andre innslag rundt samhandling.

Meld deg på her!

ISBG

I slutten av oktober (endelig dato er ikke helt fastsatt) skal den norske brukergruppen (IBM samhandlingsbrukergruppe), som jeg leder, ha høstseminar. Hovedfokuset vil bli på lanseringen av IBM Notes/Domino v10 som skjer nå i oktober. Her er IBM med oss og vi skal lage en flott norsk lansering hvor du får vite om IBMs framtidige strategi for Domino-plattformen og hvilke teknologiske endringer som skjer på plattformen. Ta med IT-sjefen, økonomisjefen og adm.dir og meld dere på når vi annonserer påmelding.

Det vil også bli innslag om strategiske valg rundt Connections, Office 365 og sikkerhet. Dette er derfor et arrangement du bør ta med sjefene som sitter på pengesekken i din organisasjon på.

Jeg skal være ordstyrer under konferansen, samt holde et foredrag om Connections og Office 365.

Når endelig dato for dette arrangementet er på plass går vi bredt ut og annonserer.

Vil du at jeg skal komme til din bedrift eller konferanse å holde foredrag? Bare ta kontakt. Og har du spørsmål eller kommentarer, bruk kommentarfeltet under her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen