– Kan du ta med det i artikkelen din?

Uncategorized
Luke Elliot

Luke Elliot

Luke Elliot har hatt en særdeles produktiv tid under pandemien. Snart er det nytt album og TV-serie med Carri-Anne Moss. Jeg traff ham i Bodø.

Det er bare en uke siden Norge åpnet opp igjen, og i Bodø denne lørdagskvelden har artisten på Sinus’ scene på Stormen konserthus i Bodø sterk konkurranse fra Hellbillies og CC Cowboys, som spiller andre plasser i byen. Likevel har over 200 mennesker kommet for å høre og se Luke Elliot.

Oppdaget ham

Men dette tyder på at beinhard jobbing, to knallsterke plater og opptreden i NRKs kjempesuksess Exit (Luke er han som sitter ved pianoet og spiller sin egen låt All Onboard i episoden med maskeradeballet) har båret frukter. Og responsen fra publikum er overveldende der Mr. Elliot henger over pianoet og denger løs på det, mens han synger med en intens innlevelse. Han trenger ikke noe band. Du ser at denne fyren er født til dette.

Og for å sitere ei fra publikum som jeg snakket med:

– Jeg hadde ikke hørt ham før, men slike konsertopplevelser hvor man oppdager noe nytt er det beste som finnes

Carri-Anne Moss og Sven Nordin

Og Luke selv var veldig fornøyd da vi møtte ham backstage etterpå.

– Det var en strålende konsert. Jeg tror aldri jeg har vært i Bodø før. Men publikum var nydelig, lydmannen var kjempeflink… Jeg kan ikke vente til vi skal tilbake. Vi diskuterer allerede med Sinus her om når jeg kan komme tilbake med fullt band.

Albumet The Big Wind var knapt nok utgitt da Covid-19 var et faktum, så det ble vanskelig å turnere.

– Alt kollapset, egentlig. Det har vært en veldig produktiv periode for meg. Når slikt som dette skjer kan du enten synke, eller så lærer du å svømme. Vi gjorde de få konsertene vi kunne få til. Jeg har også prøvd meg som skuespiller. Du vet den TV-serien, Wisting? Jeg spilte mot Carri-Anne Moss og Sven Nordin. Det har også vært noen andre samarbeid som. Alt i alt var det en stressende periode, men jeg synes jeg fikk så mye ut av det som jeg klarte. Jeg bare fortsatte så godt som jeg kunne.

Luke Elliot på Sinus

Les hele intervjuet med Luke Elliot på Musikknyheter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen