Kom i gang med å integrere Domino-applikasjonene dine!

Domino IBM

Domino-app i Office 365

Synes du det er vanskelig å komme i gang med å integrere Domino-applikasjonene dine med andre løsninger, selv etter å ha oppgradert til Domino V10? IBM gir deg nå kode som viser deg hvordan du gjør det!

Som ISBG har blogget om før, kan du veldig enkelt integrere dine IBM Notes/Domino-applikasjoner med andre systemer, løsninger og plattformer.

I live-demoene som IBM har holdt under alle lanseringene av Domino V10 har de brukt et fiktivt selskap kalt Domino Toymakers. Eksemplene er noe som er relevant for svært mange Domino-kunder, nemlig å finne ut hvilke av dine Domino-applikasjoner som er forretningskritiske og viktigst. Dette gjør du ved å analysere dem med ApplicationInsights fra Panagenda. Dette produktet er inkludert i Domino-lisensen din.

De fortsatte så med å vise hvordan du kunne integrere Domino-applikasjoner med andre løsninger. IBM tilbyr deg nå eksempler på hvordan du skal gå fram for å kjøre Domino-applikasjoner inne i Office 365, hvordan integrere Domino-applikasjoner med Slack eller Microsoft  Teams og hvordan du kan bruke Salesforce til å generere en kostnadsrapport.

Men det er ikke alt! Du får også eksempler på hvordan du kan endre designet for din on prem IBM Verse-installasjon. Dette vil bli mulig fra og med IBM Verse OnPrem v 1.0.5 som er like rundt hjørnet.

«Hvor kan jeg finne alle disse godsakene,» hører jeg du skrike av ivrighet og feststemning. I denne bloggposten fra Luis Guirigay i IBMs Collaboration Solutions-blogg.

PS! Alle kodeeksmplene publisert i bloggen blir delt under følgende lisens: https://opensource.org/licenses/apache2.0.php og IBM gir ingen brukerstøtte på dette.

Hva syntes du om dette tipset og referatet? Vil du se mer av dette? Noen reaksjoner? Post dette i kommentarfeltet nedenfor! (Alle kommentarer må forhåndsgodkjennes av meg før publisering!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen