Luke Elliot på Sinus

Musikk
Luke Elliot med band på Sinus i Bodø. Bildet er tatt et stykke bakfra i konsertlokalet, og du ser konturene av publikum som sitter ved bordene. Bandet har blåhvite lysstråler som peker ned på dem, samt hvite spotter i bakgrunnen.

Luke Elliot sees fra siden mens han synger med vidåpen munn og lukkede øyne. Han lener hodet litt bakover og er badet i blåhvitt lys

Nye låter satt like bra som de gamle da Luke Elliot kom tilbake til Sinus i Bodø. Denne gangen med fullt band.

Luke Elliot er en force of nature, på scenen, som man sier på nynorsk. Han er intens i sin innlevelse og opptreden. Det være seg om han sitter og dæljer løs på pianoet (noe han selv sier er for å dekke over at han egentlig ikke er pianist), trakterer gitar eller bare står og synger så spyttet spruter inn i mikrofonen.

Publikum på Sinus i Stormen konserthus i Bodø spiser det opp denne lørdagskvelden, og jubelen står i taket på de siste låtene. Luke Elliot sier selv at han ikke håndterer kosepraten mellom låtene, men det skaper en artig kontrast siden han ellers er nonchalant, proff og jævla kul mens han opptrer.

I den lille praten han foretar gjør han narr av både seg selv og bandmedlemmene, og det blir rett og slett komisk når Freddy Holm (gitarer og fele) gjør Luke oppmerksom på at han har drukket av Freddys flaske når han har fuktet munnen mellom låtene … Men det hele skaper en veldig fin og intim stemning mellom bandet og publikum.

Les hele anmeldelsen på Musikknyheter!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen