Marion Ravns triumf

Uncategorized

Marion Ravn

Dansing på stolene da en av Norges mest erfarne artister viste hvorfor hun fortjener din respekt.

Folk har reist seg opp fra stolene sine på Rockefeller. Noen står til og med oppå stolene og danser, med armene i været. Og Marion Ravn hopper rundt framme på scenen. Hele kroppen et eneste stort smil, mens det karakteristiske shamporeklamehåret hennes danser til alle kanter. Ekstranummeret Fritt Fall kan i hvert fall ikke handle om karrieren hennes. For maken til triumf er det lenge mellom hver gang man ser.

Marion har levd som artist det meste av livet. Som 17-åring reiste hun rundt i M2M og solgte mer plater enn de fleste norske artister selger i løpet av en hel karriere. Etter at duoen gikk i oppløsning, ble hun gitt en megakontrakt med Atlantic. Nå skulle hun bli verdensstjerne.

Av ulike grunner gikk det ikke slik, selv om hun solgte millioner i en duett med Meat Loaf på Bat Out of Hell 3 (ifølge Meat Loaf selv det eneste bra som kom ut av den platen). Hun var også oppvarmingsartist for selveste Lionel Richie og var med i en video av og har jobbet med Motley Crüe. Dette er ikke alle forunt, og ikke noe som skal kimses av.

Les resten av anmeldelsen, og se flere bilder, på Musikknyheter.no!

One thought on “Marion Ravns triumf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen