Molde-bandet Revolt med Bond-låt

Musikk

Revolt

Musikkprisen-vinnerne fra 2017 snakker om ny låt, hjelp fra Seigmenn og det å være på filmsettet til en Bond-film.

Det er en fin sommerkveld i Molde. Jeg beveger meg ned mot en privat småbåthavn ved Kringstadbukta, ca 4 km utenfor sentrum, og tar inn en av verdens vakreste utsikter med hav, himmel, skyer og over 200 fjelltopper mens jeg går mot en rekke av naust. Fra et av naustene hører jeg trommer. Jeg kikker inn, og der finner jeg Molde-bandet Revolt i gang med å øve og rigge til releasekonsert.

SPECTRE

Revolt består av Nikolai Gagnat (17) på trommer, Emil Frøyen Vold (18) på gitar, vokalist Ulrik Bolsønes (18), Herman Mjåset (19) på gitar og Sigurd Skjølberg (18) som bassør. Og de er under et døgn fra å gi ut en Bond-låt.

– Hold an, hører jeg du rope. – En Bond-låt? Slå av for en kjenning da!

Ok, det er ikke slik at en gjeng med unggutter fra Molde, som bare har gitt ut et album (det kritikerroste The Beautiful Decay i 2018) plutselig fikk telefon fra Bond-produsentene med en låtbestilling. Låten heter Shatterhand, og handler om Bond-serien. I de originale bøkene er dette kodenavnet til Blofeld, lederen av Bonds erkefiender i SPECTRE. Og helt tilfeldig(?) er dette også tittelen på den kommende Bond-filmen.

Les hele artikkelen hos Musikknyheter!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen