Neste kapittel skal snart begynne

Personlig
Hogne B. Pettersen flying

Nært portrett av en mann som smiler skjevt. Han er nybarbert og nyklippet.

For tre år siden skrev jeg at neste bind i boken om mitt liv hadde begynt. Nå er jeg klar for neste kapittel.

Jeg er nybarbert og har klippet meg i dag og er nå klar for seks ukers sommerferie. Det viser seg at universitetet ønsker at jeg skal ta ut all ferie og avspasering som jeg har igjen før jeg fratrer stillingen som kommunikasjonsrådgiver 31. august.

Du leste riktig. Jeg forlater min nåværende jobb, dagen før jeg har hatt den jobben i akkurat tre år. Forlater jeg også nord? Nei! Arbeidsstedet mitt vil fortsatt være i Bodø, med to dager i uken avsatt til hjemmekontoret mitt på Fauske. Min nye jobb er å være Microsoft 365-strateg for Arva. Selskapet eier kraftnettet i store deler av Nordland, samt store deler av Troms og Finnmark.

Min jobb blir å finne den beste strategien for brukeradopsjon når det kommer til deres Microsoft 365-portefølje. Selskapet har en svært mangfoldig brukerbase, der noen jobber ute i felten, mens andre er i et typisk kontormiljø. Jeg vil også ha ansvar for opplæring av brukere, lage dokumentasjon, undervisningsmateriell (video, artikler, presentasjoner og så videre), programmere litt og hjelpe til med brukerstøtte innenfor M365-porteføljen. Dette betyr at jeg går tilbake til det jeg pleide å gjøre før jeg begynte på universitetet. Selv om det nå utelukkende blir Microsoft.

Jeg fortsetter selvsagt med journalist- og fotooppdrag. Og selv om jeg antar at vennene mine i Notes/Domino-fellesskapet vil si at jeg har sluttet meg helt til den mørke siden nå, har jeg fortsatt en kunde som gir meg Notes/Domino-arbeid fra tid til annen, og jeg tror jeg vil fortsette med det en stund til, når anledningen byr seg, og jeg har tid.
Bortsett fra Moldejazz har jeg ingen planer for de neste seks ukene. Jeg gleder meg!

Ha en fin sommer og nyt ferien!

2 thoughts on “Neste kapittel skal snart begynne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen