Revolt med internasjonal kontrakt

Musikk

Revolt

Molde-guttene i Revolt satser internasjonalt med konsert på klubb hvor U2 og The Cure har spilt. Og med Phil Collins-cover! Men hva med James Bond?

For da jeg i fjor snakket med bandet, som består av Nikolai Gagnat (18) på trommer, Emil Frøyen Vold (19) på gitar, vokalist Ulrik Bolsønes (19), Herman Mjåset (20) på gitar og Sigurd Skjølberg (19) på bass, påstod guttene at de hadde vært på filmsettet til den kommende Bond-filmen da det ble spilt inn scener på Atlanterhavsvegen.

Skyldbetynget

Det var i forbindelse med utgivelsen av låten Shatterhand (et kodenavn på Blofeld, James Bonds erkefiende) at dette skulle ha skjedd. På dette tidspunktet var Shatterhand den annonserte tittelen på den nye Bond-filmen. Men når jeg stikker innom øvingslokalet i Molde, en våt og guffen søndag i januar, er guttene litt mindre villige til å snakke om det.

– Ehh… kan vi snakke om det en annen gang, sier Ulrik?

Jeg får likevel ut av dem at det hele hadde vært et PR-stunt, og at de hadde forsøkt å bløffe seg innpå settet med påstå at de hadde vunnet en konkurranse.

– Så akkurat det med at vi var på location, var jo sant, sier Ulrik.

Nytt management

Men dette viser at guttene har skjønt spillet. Ikke bare vet de å skaffe seg PR (jeg trøster meg med at både lokal- og rikspresse gikk på Bond-stuntet), de har også alt på plass når det kommer til management og plateselskap.

Les hele artikkelen på Musikknyheter.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen