Roadtrip i USA

Personlig
Houston by night
Houston by night. Photo: Wikimedia

I morgen skjer det. Jeg skal oppfylle en gammel drøm om å dra på en roadtrip i USA. En kjøretur uten noe bestemt mål. Hvor du drar dit vinden, og bilen, tar deg.

Akkurat nå er jeg i Oslo og har siste gjennomgang av ting, men jeg tror ikke jeg har glemt noe. Første telefon fra de som skal bo i kåken mens jeg er borte er også mottatt, så alt er normalt.

Min kompis Asle og jeg flyr til Houston. Klart, jeg kan ikke ta fullstendig ferie, så første dagen skal jeg oppsøke noen moldensere, som jobber for romsdalsfirmaer i Houston, og intervjue dem. Deretter bærer det løs ut på veiene i USA. Det eneste vi vet sikkert er at vi skal innom Arizona. Vi skal se Grand Canyon og jeg skal intervjue en moldenserinne som bor og tar utdanning der.

Det er artig at det er Houston som blir startpunktet vårt. Byen har alltid betydd noe spesielt for meg siden jeg satt med vidåpen munn i 1987 og så Jean Michel Jarre framføre et gigantomanisk show mellom skyskraperne i byen for 1,3 millioner mennesker (verdensrekord da) i anledning byens 150-årsjubileum og NASAS 25 årsjubileum:

Planen er også at det skal bli en reportasje av selve roadtripen og det vi opplever. Men dere, kjære lesere, kan få oppleve det først her. Jeg skal blogge jevnlig og poste bilder. Så følg med!

One thought on “Roadtrip i USA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen