Sondre Lerche på Sinus i Bodø

Musikk
Sondre Lerche på scenen på Sinus i Bodø. Han sitter på kne mot siden av scenen og ser mot trommesettet, mens han lener seg bakover og spiller gitar. Det er mye hvitt lys, og han er opplyst bak fra scenen.

Sondre Lerche på scenen på Sinus i Bodø med fullt band. Han står framme ved mikrofonen, som han synger inn i, med armene i været, ved siden av hodet. Han har en elektrisk gitar på magen. Hele scenen er badet i grønt lys og vi ser også keyboardisten ute til høyre

Alt annet enn jævla dårlig stemning under turnéstarten torsdag!

De er egentlig litt irriterende, sånne musikere som Sondre Lerche. Du vet, de der som er så kreative at de bare produserer og produserer nytt materiale, og kvaliteten er hele tiden bra. De ser også ut som at de håndterer alle sjangre de er innom. Og på toppen av det hele har de scenetekke, publikumsjarm og er sykt gode instrumentalister. Sondre viste alt dette på Sinus klubbscene i Stormen konserthus i Bodø torsdag kveld.

Store deler av konserten var viet Avatars of Love, som uten tvil er blant de beste albumene som kom ut i år. Det var knappenålstillhet da Guarantee that I’d Be Loved startet det hele så stille og forsiktig. Så bygget konserten seg sakte opp med Will We Ever Comprehend og I Can’t See Myself Without You, hentet fra forrige album, Patience.

Etter nydelige Why Would I Let You Go kjører vi rett i det som er min favorittlåt fra Avatars of Love, nemlig Cut. Nå blir det virkelig driv i konserten, og det er tydelig at publikum er Sondre-fans, for når hele bandet stopper (perfekt synkronisert) første gang Sondre synger «Cut» og blir stående stille i hvert fall ti sekunder, holder publikum pusten og bare venter på at det skal fortsette.

Les hele anmeldelsen på Musikknyheter.no!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen