Ti ville hester og en stue

Journalistikk Musikk
Marion Ravn på Rockfeller

Marion Ravn

Marion Ravn snakker med meg om ny låt, Meatloaf, Snorkfrøken, å synge på norsk og sommerturne.

Turneen har gått i tre uker når vi møter Marion Ravn første gang på Syd i Molde. Hun skal holde to konserter her denne kvelden, midt i pandemien. Dagene før har hun vært på Åndalsnes og Ålesund. Utover våren blir det flere konserter noen måneder senere gjør Marion og jeg en oppdatering pr telefon.

– Publikum virker sulteforet

Mottakelsen på turneen har vært strålende hele veien gjennom.

– Publikum virker nesten like sulteforet som meg, forteller Marion.

Selv har hun hatt mer enn nok å gjøre under Covid.

– Heldigvis for det, for i mars i fjor var jeg ganske stresset. Alle jobber var kansellert i seks måneder, både av festivaler og konserter. Og jeg skulle jo spille i musikalen «Chess» i Oslo. Men da høsten kom ble det lov å spille «Chess»-forestillinger for 200 personer av gangen. Og så ble det «Hver gang vi Møtes»-gjenforeningen på TV2 og «Maskorama» og «Stjernekamp» på NRK. Så for meg ble 2020 langt bedre enn for mange av kollegene mine.

– Hva tenkte du om Maskorama da de tilbød deg det?

– Det begynte med at Jan Thomas ringte meg, noe jeg ikke skjønte noe av, for vi kjenner jo ikke hverandre. Men da jeg fikk presentert ideen tente jeg med en gang. Det hørtes skitskøy ut. Og med 1,4 millioner seere i dagens mediemarked ble det en klar seersuksess. Helt sykt, egentlig.

Sårbart og ekte

I tillegg er hun nå ute med en helt ny låt kalt Ti ville hester. En skikkelig fengende poplåt som hun har fått testet for publikum under den pågående turneen det siste året.

Les resten av intervjuet på Musikknyheter!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen