Tidlig julegave: Jeg ble IBM Champion for 2019!

Champion IBM

IBM Champions

En dag igjen til jul, og jeg mottar epost om at jeg har blitt IBM Champion igjen for 2019! Jippiiiiii!

Dette er tredje året på rad jeg har blitt IBM Champion. En ekstra god bonus er at min gode venn, og samarbeidspartner, Arne Nielsen, ble også IBM Champion! Jeg var en av de som nominerte ham, og det er fullt fortjent.

Etter at folk gratulerer meg med å ha blitt IBM Champion, er det neste de sier: «Hva er en IBM Champion?» Så her er IBMs definisjon:

‘An IBM Champion is someone who makes exceptional contributions to the technical community. Contributions can come in a variety of forms, and popular contributions include blogging, speaking at conferences or events, moderating forums, leading user groups, and authoring books or magazines. Educators can also become IBM Champions; for example, academic faculty may become IBM Champions by including IBM products and technologies in course curricula and encouraging students to build skills and expertise in these areas.

Jeg er veldig takknemlig overfor alle som nominerte meg. Det var mange fra det norske miljøet rundt IBMs samhandlingsløsninger som nominerte meg. Det dreier seg om både IBM-kunder, IBM-ere og IBM business partners. Forhåpentligvis betyr det at de er fornøyde med måten vi i IBM Samhandlingsbrukergruppe driver foreningen, og også med bloggen min og assistansen jeg forsøker å gi folk innenfor miljøet. Noen av grunnene for å nominere meg kan du lese her.

Nok en gang: Tusen takk til alle som nominerte meg! Og god jul!

One thought on “Tidlig julegave: Jeg ble IBM Champion for 2019!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen