Trenger du bryllups- eller konfirmasjonsfoto?

Fotografi
Bryllupsbilde av brudepar på et skjær i havgapet, med grått vær bak dem. Sløret til bruden blåser ut bak henne.

Bryllup og konfirmasjon er viktige øyeblikk i livet som er fylt med minner. For å fange de store og små øyeblikkene er jeg fotografen du trenger. Se hva jeg kan levere her.

Om du trenger bilder til takkekort, veggen i stua, minneboken, fotoalbumet, nettbrettet, mobilen eller andre plasser har ikke noe å si. Jeg leverer bildene høyoppløselig digitalt til deg, slik at du kan skrive ut og publisere hvor og hvordan du ønsker.

Min spesialitet er lokasjonsfoto, men jeg kan også fotografere innendørs med studiooppsett, om ønskelig. Jeg er også kjent for å gjøre en del kreative og utradisjonelle valg, som mange kunder har vært veldig fornøyde med.

Om du ønsker kan jeg også fokusere på detaljer som slør, ringer, blomsteroppsatser og lignende. Benytt også gjerne anledningen til å ta familiebilde, samt bilder med faddere, forlovere, foreldre, svigers etc.

Kontakt

Hogne Bø Pettersen
911 93 144
hbp at elfworld.org

Priser bryllup

Om jeg må reise utenfor Salten-området vil reisekostnader kunne komme i tillegg.

Heldags bryllupsfotografering, kr 25 000

Fotografering av forberedelser, vielse, bryllupsbilder, middag, gjester og fest. Jeg blir med hele dagen fra bruden blir sminket og ordnet til brudeparet forlater festen. I dette får du også bilder av forlovere, eventuelle barn og blomsterpiker og foreldre/svigerforeldre, kake, dekorasjoner og lokalet inkludert. Du får minst 300 høyoppløselige bilder. Til sammen 10 timer.

Halvdags bryllupsfotografering, kr 15 000

Fotografering under forberedelser, vielse, bryllupsbilder gruppebilder og når gjestene samles til middag. I dette får du også bilder av forlovere, eventuelle barn og blomsterpiker og foreldre/svigerforeldre, kake, dekorasjoner og lokalet inkludert. Du får minst 200 høyoppløselige bilder. Til sammen 5 timer.

Bryllupsfotografering og vielse, k 10 000

Fotografering av vielse og de offisielle bryllupsbildene. Bilder av forlovere, og eventuelle barn og blomsterpiker er inkludert. Du får minst 100 høyoppløselige bilder. Til sammen 3 timer.

Bryllupsfotografering, kr 6 000

Fotografering av de offisielle bryllupsbildene ute på en passende lokasjon. Du får minst 50 høyoppløselige bilder. Bilder av brudepar, forlovere, og eventuelle barn og blomsterpiker er inkludert. Til sammen 1,5 time.

Priser konfirmasjon

Om jeg må reise utenfor Salten-området vil reisekostnader kunne komme i tillegg.

Konfirmasjonsfoto, seremoni og fest, kr 12 000

Fotografering av seremonien, konfirmasjonsbilder etter seremoni på en kul lokasjon og bilder fra middag og fest. Til sammen 5 timer. Du får minst 150 høyoppløselige bilder. Familiebilder med faddere er inkludert.

Konfirmasjonsfoto, seremoni, kr 6 000

Fotografering av seremonien og konfirmasjonsbilder etter seremoni på en kul lokasjon. Til sammen 3 timer. Du får minst 80 høyoppløselige bilder. Familiebilder med faddere er inkludert.

Konfirmasjonsfoto, kr 3 000

Fotografering på valgfritt tidspunkt (det kan godt gjøres en annen dag enn selve konfirmasjonen). Til sammen 1 time. Du får minst 30 høyoppløselige bilder.

Kontakt

Hogne Bø Pettersen
911 93 144
hbp at elfworld.org

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen