Velkommen til min Nerd Cave

Personlig

Inngang til Hognes leilighet

Etter at jeg flyttet hjem igjen til Fauske, og inn i ny leilighet, har mange spurt meg hvordan den nye kåken er, og om jeg har kommet i orden. Så velkommen inn! 

Som du kan se på bildet over har jeg en stor trapp, hvor jeg kan sitte og nyte solen på sommeren. Foran selve inngangen er det tak, slik at jeg kan ha hverdagssykkelen ute, klar til dyst når jeg sykler til jernbanestasjonen hver morgen.

Gangen hos Hogne

Etter et lite vindfang kommer du inn i gangen som leder til kontoret, soverommet, badet og stuen. Vinylsamlingen har fått en helt egen hylle. Jeg har kvittet meg med ca 7000 plater de siste årene, og kastet 2500 CD-er før jeg flyttet nordover.

Nå bygges LP-samlingen opp igjen, men bare til privat bruk. Ikke noe mer DJ-jobbing, selv om jeg er tilbake der DJ-karrieren startet.

Hognes kontor

Kontoret mitt med lamper som ser ut som ballonger som farer til værs, ny kontorpult og den gamle hyllen med alt nerdestuffet som i den gamle leiligheten stod i stuen. Kontoret er også, som før, et gjesterom. Da alvkommet var her sist helg var det her han overnattet.

Hognes stue

Stuen min, akkurat der man kommer inn fra gangen. Jeg har kjøkkenet bak meg, som er en åpen løsning med en slags disk mellom stuen og kjøkkenet. Kanskje jeg burde gjøre noe mer ut av den?

Hognes sofagruppe

Sofagruppen hvor gjester og jeg sitter og prater. Det er også her jeg hører på musikk, ser TV-serier og film og spiller. På veggen over sofaen henger et fint minne av utsikten min fra leiligheten i Molde.

Kjøkkenkroken til Hogne

Kjøkkenet er akkurat passe stort, med alt jeg trenger av hvitevarer, med unntak av mikro, som jeg skal kjøpe i helgen.

Hognes spisekrok

Selv om stuen og kjøkkenet er én løsning, er det som om det er delt opp i tre, med tv-stue, kjøkken og spisestue. Her kan jeg spise måltidene mine med en ok utsikt (alt er bare ok etter utsikten i Molde).

Hognes balkong

Ok, utsikten fra verandaen er ikke så verst. Her håper jeg få tatt mange magiske bilder under mørketiden. Verandaen er rett utenfor stuen.

Hognes tegneseriesamling

Boden har blitt en plass for sentralstøvsugeren, inntaket for WLAN og samlingen av tegneserier, bøker, filmer, og tv-serier. Det fungerer strålende.

Så det var leiligheten. Hva synes du?

På Facebook kan du også se en videotur gjennom leiligheten min.

 

4 thoughts on “Velkommen til min Nerd Cave

 1. Gratulerer!

  Leiligheten ser bra ut, tross Star Wars-fetish og nifst stor buttplugg i vinduskarmen bak sofaen, men hvor er rotet, selve tegnet på intelligent liv? Du har i det minste Oldfield på veggen, så Molde har åpenbart ikke ødelagt deg helt.

  Bussa forbi Fauske i sommer, som den gangen var bortimot by for oss som kom fra delvis møblerte hjem, men hele området virker å ha krympa siden de normale av oss slepte rundt på 5.25″- og 3.5″-tommere i stedet for 12-tommere.

  Om du blir værende der ei stund, f.eks. like lenge som i Molde, så er det ikke helt utelukket at jeg stopper innom på vei forbi.

  Tata!

 2. Flott bolig – eneste jeg reagerer på er at du burde unne deg en romsligere arbeidspult – regner med det blir mange timer med kreativt arbeid der, så du fortjener noen centimeter mer til å bevege musa! Kul kåk!

  1. Tusen takk! Ja, den er litt liten, men jeg har 25 m2 mindre å boltre meg på nå, sammenlignet med før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen