Vil du vite hvordan det er å være utvekslingsstudent?

Sosiale Medier YouTube

Youtube-video

Vil du vite hvordan det er å komme til et nytt land som utvekslingsstudent? Vil du høre om kultursjokket det kan være å komme tilbake? Eller vil du se et øyeblikk som er som hentet ut fra en amerikansk high school film? Da bør du sjekke ut denne videoen!

Avkommet mitt avsluttet i høst 53 uker i USA. Han var utvekslingsstudent, via EF,  ved en high school (tilsvarende videregående) i Idaho, midt ute i mormonerland, et helt år. Deretter søkte han på en stilling som EF-ambassadør og tilbrakte sommerferien med å ta i mot neste års kull med utvekslingsstudenter. Han har også nå i ettertid fått flere slike ambassadørjobber, og skal etter jul både til Paris og Italia innenfor EFs ambassadørprogram.

Det viser seg at han har talegavene, og det skriftlige i orden, (hvor kan han ha arvet dette fra, tro). I tillegg er han veldig flink på skolen (ok, det har han fra morssiden av arveanlegget). Disse tingene har gjort at EF har brukt ham både til informasjonsmøter og promotering. Og nå har han blitt intervjuet som en del av EFs Youtube-kanal.

Dersom du, eller noen unge du kjenner, har spørsmål rundt dette med å være utvekslingsstudent, så har videoen svar på mange ting du kanskje lurer på rundt dette med å være utvekslingsstudent. Det er også en del historier og videoklipp fra oppholdet hans. Blant annet får du se et videoklipp av hvordan Håkon fikk en date til the Prom:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen