Yes med ny låt og video

Musikk
Yes band logo neonlight

Omslag til Yes-albumet Mirror to the Sky

Det 55 år gamle bandet Yes gir ut sitt tjuetredje studioalbum, Mirror To The Sky, 19. mai. Dette er bare ti dager før de spiller på Sentrum Scene i Oslo.

Bandet har delt en video til sin splitter nye singel Cut From The Stars, som du kan se via lenken under. Det nye albumet er dedikert til Yes-trommeslager Alan White, som døde i mai i fjor. Han var trommis i bandet fra 1972 og fram til sin død. Før han ble med i Yes var han trommeslager for John Lennon og Yoko Onos Plastic Ono Band.

– Albumet er dedikert til Alan, sier Steve Howe, bandets lengst fungerende medlem, gitarist og produsent på Mirror To The Sky.

– Vi vil alltid savne Alan. Jay [Schellen] har allerede fungert som reserve for oss på trommer i mange år, spesielt i de periodene da Alan ikke var sterk nok til å gjøre hele showet med oss. På det nye albumet er han et offisielt medlem og har spilt alt av trommer.

Dette er også det andre studioalbumet Yes gir ut uten det siste gjenværende originalmedlemmet, bassist Chris Squire, som døde i 2015.

Howe sier dette er et viktig album for Yes.

Les hele artikkelen hos Musikknyheter.no.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå til toppen